Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Mirisne neugodnosti'

Nijemac izbačen iz stana zbog pretjeranog pušenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačko pravosuđe naredilo je izbacivanje iz stana umirovljenika pušača zbog štete koju njegovo pretjerano pušenje nanosi susjedima.

Prizivni sud u Duesseldorfu potvrdio je u drugom stupnju prvotnu presudu protiv 70-godišnjeg Friedhelma Adolfsa, predstavljena kao jednog od najpoznatijih pušača u Njemačkoj, koji bi trebao napustiti svoj stan do 31. prosinca.

Pročitajte i ovo Julian Assange mogao bi biti izručen SAD-u ročište o odluci 20. svibnja SAD dao jamstva britanskom sudu za Assangeovo izručenje, obitelj u nevjerici: " To su besramna zavaravanja" Filip Zavadlav Od Nobelove nagrade do hipija VELIKA GALERIJA Cirkusom počeo, cirkusom završio: Pogledajte u kakvom je izdanju Filip Zavadlav dočekao presudu

Vlasnik stana predbacio mu je smrad dima njegovih cigareta na stubištu. Sud je ocijenio da je umirovljenik pridonio mirisnim neugodnostima jer nije zračio stan i praznio pepeljare.

Tko je tu lud? Dvogodišnjak pušio, prolaznici se smijali!

Stanar već 40 godina, umirovljenik se još može obratiti višestupanjskom sudu.

Vrlo medijski popraćena afera učinila je od Adolfsa najpoznatijeg pušača u Njemačkoj, nakon nekadašnjeg socijaldemokratskog kancelara Helmuta Schmidta koji i s 95 godina nastavlja pušiti dnevno 40 cigareta s okusom mentola. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene