Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugodno se iznenadio

Nije svima kriza: Zaboravio da ima luksuzni brod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Norvežanin je mislio da je brod prodao, a on je plutao u jednoj švedskoj luci. Onda je policija odlučila objaviti fotografiju borda na 'Fejsu', prenijeli su je mediji, vidio je to vlasnik i eto ga - izgubljeno/nađeno.

Policija je u srijedu došla do saznanja da brod koji pluta u jednoj švedskoj luci pripada Norvežaninu koji je zaboravio da ga uopće posjeduje, piše The Local. 'Bio je vrlo iznenađen. Mislio je da je brod prodan', rekao je Tomas Andersson iz gothenburške policije.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Screenshot Vrijedan teret VIDEO Talačka kriza na brodu punom kokaina: Jedan švercer ubio drugoga i bacio ga u more, ostale zatočio

Brod koji je iz SAD-a uvezen prije gotovo deset godina plutao je gotovo dvije godine blizu policijske stanice u mjestu Strömstad. Policajci su slike tajanstvenog broda u ponedjeljak objavili na Facebooku. O misteriju su izvijestili norveški mediji, a objavu je onda uočio vlasnik.

Pun k'o brod – samo si on može ovo priuštiti!

'Mislim da ovo pokazuje da ljudi imaju različita očekivanja kada je riječ o ekonomiji. Ovo nije običan brod, nevjerojatno je lijep', rekao je Andersson. I doista, njegova vrijednost procijenjena je na 108 tisuća dolara.

Norvežanin koji ga posjeduje vlasnik je nekoliko tvrtki i navodno je zaboravio da ga nije prodao. 'Sretan završetak, ako ne vrlo čudan', napisali su policajci na svojoj Facebook stranici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene