Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije poznat motiv

Hrvatski poduzetnik s tri metka upucan u Bukureštu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani je muškarac u petak navečer u Bukureštu, u četvrti Baneasa, s tri metka upucao hrvatskog državljanina, pišu rumunjski mediji.

Navodno je riječ o hrvatskom poduzetniku koji je oženjen Rumunjkom i ima dvoje male djece, a živi u toj zemlji više od 10 godina. Napadnut je dok je izlazio iz svoje tvrtke, kada je došao do svog automobila na parkiralištu, javlja Stirileprotv . Tvrde kako se napadač skrivao u grmlju, a nakon pucnjave je pobjegao. No čini se, javljaju rumunjski mediji, kako je tijekom bijega ipak napravio grešku. Iako se uspješno sakrio od nadzornih kamera, navodno policija ima svjedoka koji je dao detaljan opis napadača.

Pročitajte i ovo NATO Ciljevi su u Ukrajini NATO: "Pad ruskog drona u Rumunjskoj nije namjerni napad" Rumunjska policija, ilustracija POTRAGA ZA TIJELOM Strava u Rumunjskoj: Pronašli izgrizenu ruku kraj rijeke, doznali da je riječ o ubojici

Da je na ulici s tri metka upucan muškarac, potvrdila je Emilia Michael glasnogovornica lokalne policije. Ustrijeljeni muškarac je uspio dopuzati do obližnje benzinske postaje gdje je tražio pomoć.

>> Krvava drama kod Vinkovaca: Rafalima teško ranio dvoje

Ulica je odmah zatvorena, a preplavili su je policijski službenici i forenzičari.

Iako je muškarac upucan s tri metka, njegove ozljede u predjelu trbuha, prsima i bedru, nisu opasne po život. Prevezen je u bolnicu gdje je operiran.

Za sada nije poznat motiv  napada.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene