Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stjuardesa iz Zaventema

MJESEC DANA POSLIJE Novi život žene koja je postala simbolom briselske tragedije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stjuardesa koja je postala simbol briselske tragedije i terorističkih napada koji su u ožujku ove godine šokirali svijet, nakon mjesec dana probudila se iz kome.

Nidhi Chaphekar (42), šokirana žena izgubljena pogleda, prekrivena prašinom i krvlju, čija je fotografija nakon terorističkih napada u Bruxellesu obišla svijet, postala je simbolom briselske tragedije. Za razliku od dvadesetak drugih osoba, ona je preživjela eksplozije u zračnoj luci Zaventem, no tek se sada, mjesec dana nakon napada, probudila iz kome. Petnaest posto tijela joj je opečeno, ima slomljeno stopalo, a u induciranoj komi provela je 25 dana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šestorica privedenih KRAJ POTRAGE Priznao da je najtraženiji bjegunac u Europi Slika nije dostupna Pao još jedan TERORIST IZ BRUXELLESA se razotkrio na Facebooku



'Otvorila je oči, pogledale me i nasmiješila se. Rekao sam joj da će sada sve biti dobro. Razgovarala je i s našom djecom', kazao je njezin suprug Rupesh Chaphekar dodavši da je Nidhi prošla nekoliko operacija te da se ne zna koliko će njezino liječenje još trajati.

Nidhi je iz Mumbaija, a radi kao stjuardesa Jet Airwaysa. Tog kobnog dana kada su bombaši samoubojice Islamske države napali zračnu luku Zaventem išla je na posao', piše Daily Mail.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene