Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kratko izgubio svijest

Nicolas Sarkozy završio u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy primljen je u nedjelju u bolnicu Val-de-Grace u Parizu zbog manjih problema navodno povezanih sa živcem vagus, kazali su izvori bliski Elizejskoj palači.

54-godišnji Sarkozy  je hospitaliziran nakon što je 'osjetio slabost' dok se bavio sportom, objavila je ranije Elizejska palača. Francuski radio izvijestio je da je do incidenta došlo nešto prije podneva u Sarkozyjevoj rezidenciji u Versaillesu, dok je bio na trčanju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sarkozy u Indiji 'Nije dopustivo da se talibani i Al Kaida sklanjanju u Pakistan' Slika nije dostupna Dodatni troškovi 'zdravorazumski' Sarkozy letio 'Air Sarkom', svojim preuređenim zrakoplovom

Izvori bliski predsjedniku kažu da je kod njega došlo do sinkope odnosno kratkog gubitka svijesti kao posljedice prekomjerne aktivnosti živca vagus. Po njegovu uredu, Sarkozy je posljednji put početkom srpnja prošao liječničke preglede i njegovo je stanje bilo u redu. Sarkozy, zaljubljenik u sport, često se bavi trčanjem i vozi bicikl. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene