Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzbuna u Francuskoj

Nica: Na aerodromu pronađen 'sumnjiv paket', evakuiran čitav terminal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sumnjiv paket pronađen je na jednom od terminala zračne luke u francuskoj Nici, zbog kojeg je policija evakuirala taj terminal.

Putnici koji su čekali let na terminalu 2 u zračnoj luci u Nici, evakuirani su nakon pronalaska sumnjivog paketa. Jedan od svjedoka događaja putem društvenih mreža poručio je da je čuo alarm koji upozorava na mogućnost pronalaska eksplozivne naprave.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo Zec, Ilustracija U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!"

Na društvenim mrežama ubrzo su se pojavile i brojne fotografije velikog broja putnika, koji čekaju rasplet situacije ispred spomenutog aerodroma u Nici.

U tijeku je provjera paketa od strane policije.

Podsjetimo, u Francuskoj je na snazi izvanredno stanje još od siječnja 2015. godine i serije terorističkih napada Islamske države, najgori od kojih se dogodio u studenom mjesecu 2015., kad je najmanje 130 osoba ubijeno u terorističkim napadim u Parizu.

Posljednji napad dogodio se baš u Nici, 14. srpnja ove godine, kad je simpatizer IS-a kamionom pobio najmanje 84 osobe tijekom proslave Dana Bastille.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene