Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan preživjeli

Snimile i kamere: Helikopter pao u East River u New Yorku, 5 poginulih, pilot se uspio spasiti

New York: Dvije osobe poginule u padu helikoptera u East River (Foto: AFP) - 3
New York: Dvije osobe poginule u padu helikoptera u East River (Foto: AFP) - 3 Afp
Aktualno Galerija New York: Dvije osobe poginule u padu helikoptera u East River (Foto: AFP) - 3 New York: Dvije osobe poginule u padu helikoptera u East River (Foto: AFP) - 3 Foto: Afp New York: Dvije osobe poginule u padu helikoptera u East River (Foto: AFP) - 4 New York: Dvije osobe poginule u padu helikoptera u East River (Foto: AFP) - 4 Foto: Afp New York: Dvije osobe poginule u padu helikoptera u East River (Foto: AFP) - 2 New York: Dvije osobe poginule u padu helikoptera u East River (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp +0 New York: Dvije osobe poginule u padu helikoptera u East River (Foto: AFP) - 1 Galerija 1/4 >>
Pet osoba od ukupno šest koliko se nalazilo u helikopteru poginulo je kada se letjelica u nedjelju srušila u East River u New Yorku.

Iz helikoptera se uspio spasiti samo pilot. Tri osobe izvučene su iz vode žive, međutim preminule su u bolnici, objavili su dužnosnici. Letjelica je u vlasništvu Liberty Helicopter Toursa, a turisti su bili na panoramskom letu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid još traje Oglasili se Mađari o helikopteru srušenom kod Drniša: "Svi komadi olupine prevest će se u Mađarsku" Mislav Čupić, pročelnik HGSS stanice Šibenik Pronađeno treće tijelo HGSS-ovac otkriva zašto je toliko teško bilo pronaći tijelo i te sve probleme s kojima su se borili: "Jedan kolega uganuo je nogu"

Ronioci su izvlačili stradale s dubine od 15 metara, no njihovoj smrti vjerojatno je doprinijela i temperatura vode koja je iznosila samo 4,5 stupnjeva Celzijevih.

Savezna zrakoplovna uprava priopćila je da je oko 19 sati u vodi blizu sjevernog kraja otoka Roosevelta, okrenut prema gore, završio Eurocopter AS350.

Američka obalna straža objavila je da je u helikopteru bilo šest osoba. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene