446621
446621
446621
446621
446621

New York: Panika na aerodromu JFK zbog lažne dojave o pucnjavi

  • , 15.08.2016., 08:51
  • Autor:
  • komentara

Prava panika izbila je nakon dojave o pucnjavi na njujorškom aerodromu JFK u nedjelju navečer, da bi se na kraju ispostavilo kako je bila riječ o lažnoj uzbuni.

 
 
 
 
Panika na aerodromu JFK nakon dojave o navodnoj pucnjavi (Foto: AFP)
Panika na aerodromu JFK nakon dojave o navodnoj pucnjavi (Foto: AFP)

Njujorška policija izvijestila je nakon provjere dojave o pucnjavi na njujorškom aerodromu JFK u nedjelju navečer, kako nema opasnosti i da promet tom zračnom likom može normalno teći, prenosi CNN.

Panika oko navodne pucnjave započela je tako što je dvoje ljudi policiji dojavilo kako misle da su začuli pucnjavu na terminalu broj 8. u navedenoj zračnoj luci. Policija je nakon toga krenula u provjeru aerodroma razinu po razinu, da bi se na kraju ispostavilo kako se zapravo ništa slično nije dogodilo. Čak niti sigurnosne kamere nisu pokazale nikakvu sumnjivu aktivnost na aerodromu JFK.

Ipak, predostrožnosti radi, osiguranje aerodroma evakuiralo je putnike u toj zračnoj luci, što je, naravno, izvazvalo val panike. U svoj toj pomutnji nitko na svu sreću nije ozlijeđen i nema privedenih osoba. U jednom trenutku promet prema JFK je bio preusmjeren, no to nije dugo potrajalo.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se