Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najmanje osmero ozlijeđenih

Eksplodiralo postrojenje američke ratne mornarice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pomorskom vojnom postrojenju u američkoj saveznoj državi New Jersey došlo je do eksplozije, pri čemu je ozlijeđeno najmanje osam osoba.

Osam osoba ranjeno je, od kojih jedna teško, u utorak u eskploziji u postrojenju američke mornarice u New Jerseyju koje služi za održavanje brodova i skladištenje streljiva, objavila je mornarica.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

'Hitne službe na licu su mjesta', rekao je glasnogovornik mornarice, poručnik Greg Raelson te izvijestio da je 'jedna osoba u bolnici s teškim ozljedama, a drugih sedam lakše je ozlijeđeno'.

>> Bengazi: Egipatski konzulat potresla eksplozija!

Postrojenje Naval Weapons Station Earle nalazi se u Middletownu, nekih 75 kilometara od New Yorka. Eksplozija se dogodila samo u prostoru za održavanje brodova te nije nimalo utjecala na aktivnost vezanu uz pretovar streljiva, rekao je glasnogovornik.

Istraga je u tijeku u postrojenju koje služi za održavanje brodova koji opskrbljuju nosače zrakoplova na moru, napose bombama, raketama i projektilima.

Ukrcajna zona smještena je na drugome kraju lukobrana koji je dug četiri i pol kilometra, upravo radi toga da bi se izbjegle moguće posljedice za stanovništvo u slučaju nesreće pri prekrcaju streljiva.

Na postrojenju radi 1.500 osoba, navodi mornarica. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene