Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretno vraćen vlasnici

Nevjerojatno: Papagaj se izgubio pa policiji rekao svoju adresu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Papagaji često znaju iznenaditi svojom sposobnošću da zapamte riječi koje izgovaraju njihovi vlasnici.

No papagaj iz ove priče uistinu je poseban. On se izgubio, završio na policiji te im rekao svoju adresu i kućni broj kako bi ga vratili kući. Papagaj se izgubio prošlog vikenda, zalutao je u obližnji hotel gdje su ga gosti predali osoblju koje ga je predalo policiji. U policijskoj postaji pravi šok - papagaj je policajcima rekao svoju adresu!

Pročitajte i ovo Ilustracija U njih uperili oružje Policajci upali u pogrešnu kuću i satima zatočene držali ženu s invaliditetom i njezinih četvero unuka Slika nije dostupna Japan: Papagaj veterinaru rekao svoju adresu

>> Papigu koja previše psuje šalju na 'odvikavanje'!

Šokirani policajci nisu mogli vjerovati da će slučaj moći tako lako riješiti. Sretni oni, a sretna i vlasnica kojoj je ljubimac vraćen. 'Prije nego što je pobjegao pokušavali smo ga naučiti da upamti adresu. On nije u stanju reći samo adresu, već i broj telefona', ispričala je je Fumie Takahash. Papagaj željan avanture zaprepastio je policajce, ali i javnost. Vlasnica je ponosna i odsad će paziti da prozori ne budu otvoreni, unatoč tome što se životinja zna i sama vratiti kući.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene