Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici zbunjeni

Nevjerojatno: Maleni Kinez savršeno vidi u mraku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nong Youhui iz Kine na prvi pogled se čini kao sasvim običan dječak. No, ukoliko znate da Nong savršeno vidi u mrklom mraku, onda je priča sasvim drugačija.

Liječnici razbijaju glavu i pokušavaju dokučiti kako je to moguće, a dječak prolazi sve testove kojim potvrđuje da savršeno vidi u potpunom mraku.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel

Neobičan dar svojeg sina otkrio je otac Ling, koji se zabrinuo jer njegovo dijete ima svijetloplave oči, piše Giornalettismo. Liječnici su ga utješili te rekli da ništa ne brine jer će se boja očiju promijeniti. No, to se nije dogodilo.

Roditeljima je situacija postajala sve čudnija kada su vidjeli da njihovo dijete piše zadaće po mrklom mraku, hoda bez ikakvih problema, odnosno,radi sasvim normalno stvari za koje drugim ljudima treba svjetlo. Uz to što savršeno vidi po mraku, Nong isto tako dobro vidi i po blještavom suncu.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene