Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrdi da nije prostututka

Nevinost prodala za 72.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alina Percea, 18-godišnja Rumunjka koja je putem interneta na prodaju stavila svoju nevinost, realizirala je naum s 45-godišnjim Talijanom i za to dobila oko 72.000 kuna.

Noć za pamćenje Rumunjka Alina provela je u hotelu u Veneciji, a novac će joj, kaže, dobro doći da bi platila školovanje i kompjutorski tečaj, piše Blatherskite.

Pročitajte i ovo Prostitucija (Foto: Guliver/Thinkstock) Bizarno vjenčanje Podvodio gotovo upola mlađu djevojku od sebe, završio na sudu, a ona se prije suđenja i udala za njega Kondom (Ilustracija: Gullier/Thinkstock) "Predmeti se koriste..." Bizarna parnica u Splitu: Policija tražila da se prostitutki oduzmu 4 neiskorištena kondoma, pogledajte što je sudac odlučio

Alina kaže kako njezin ljubavnik izgleda mlađe od svoje dobi, nema pivski trbuh i šarmantan je. 'Uživala sam u svom prvom seksualnom iskustvu i nisam doživjela nikakve neugodnosti', rekla je Alina. Dodaje kako njezin postupak ne može biti okvalificiran kao prostitucija jer je to napravila samo jednom i to iz dobrih razloga.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene