Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte!

Neviđeni luksuz: Otvoren salon za privatne zrakoplove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vrijeme krize i oni najbogatiji paze gdje će i na što potrošiti novac. Kreativnost je za prodavače postala iznimno važna. Stoga ne čudi što je u Londonu otvoren izložbeni salon za privatne zrakoplove.

Teško je privući pozornost onih koji imaju sve. To najbolje znaju prodavači luksuznih proizvoda. Jedan se Amerikanac stoga odlučio na neuobičajen potez. U Londonu je otvorio izložbeni salon za privatne zrakoplove. Dođete, sjednete u repliku Airbusa A319 i saznate sve o bilo kojem od 18 tisuća ponuđenih zrakoplova.

Pročitajte i ovo Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila Ilustracija On sve opovrgava Bivši premijer izbačen iz zrakoplova, posvađao se sa stjuardesom: Bio je pijan?

'Mislim da svatko tko si može priuštiti avion, bilo da je riječ o korporaciji, bogatim pojedincima ili vladi iz Afrike, Europe ili s Bliskog istoka, prolazi kroz London. Ovo je mjesto gdje ih treba loviti', tvrdi Steve Varsano, osnivač tvrtke 'Jet business'.

Najjeftiniji milijun dolara

No, prije nego što ih ulovite, trebate poprilično uložiti. Najjeftiniji privatni zrakoplov stoji milijun dolara, a cijena se može popeti i do stotinu milijuna. Optimizam ne budi ni aktualna kriza.

'Ako pogledate tržište privatnih aviona u smislu prodaje, ona je prošle godine pala za 11 posto. Zato ljudi traže nove načine prodaje luksuzne robe, a prodaja na malo fokus je mnogih luksuznih brandova', kaže analitičar James Lawson.

U ponudi ove tvrtke su zrakoplovi iz cijeloga svijeta, manji i veći. Svaki detalj se prikazuje na osam metara dugom video zidu. Tvrtka ''Jet business' mislila je i na one najizbirljivije. Interijer svake od ponuđenih letjelica može se prilagoditi kupcu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene