Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogriješili logo

Neviđeni gaf: 'Osamu su napali teroristi iz Zvjezdanih staza'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački voditelj vjerojatno je poželio da ga netko 'teleportira' u trenutku kad je umjesto logoa američkog SEAL-a prikazan sličan grb iz 'Zvjezdanih staza'.

Umjesto znaka specijalaca SEAL-a koji su ubili Osamu bin Ladena, u eter njemačke televizije N24 izašao je grb terorističke organizacije, i to iz 24. stoljeća.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traži istragu od institucija Otac poginulog marinca odbio susret s Trumpom: "Ne skrivaj se iza smrti mog sina" Slika nije dostupna Pa ti piši... Napisao knjigu o ubojstvu Osame bin Ladena, a onda kažnjen sa 6,6 milijuna dolara

>> Bivši pripadnik Navy Sealsa: Osamu je ubila elita elite

Voditelj Mick Locher je čak otišao korak dalje i prokomentirao kako 'SEAL-ovci ipak nemaju lubanju u grbu bezveze', javlja Fox news. Voditelj se pak nije zapitao zašto lubanja podsjeća na onu Klingonaca i ima crveni povez preko oka. Obožavatelji Zvjezdanih staza odmah su razotkrili gaf - logo pripada Makijima, pobunjenicima i zakletim neprijateljima Kardasijanaca, a prikazivao se u nastavku Star Trek: Deep Space Nine. A njihove napade i akcije ćemo još morati pričekati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene