Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igralište bez dječjeg osmjeha

NEVIĐENO RUGLO Šokantna snimka koja sliči scenama iz noćne more

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo dječje igralište izgrađeno je još 2009. godine, a već godinama su smijeh i veselje djece, zamijenili su smrad fekalija, otpad i opća zapuštenost.

Unutar samog igrališta, koje se nalazi u beogradskom naselju Banjica, novinar Telegrafa gotovo je gazio po iskorištenim injekcijama i mokraći, a tragovi paljenja vatre su vidljivi posvuda. Katastrofalno stanje igrališta, zabilježio je i kamerom.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

Tijekom večeri i noći, to je zapišteno dječje igralište leglo narkomana i pijanaca, a u njemu se skupljaju i beskućnici. Građani koji žive u neboderima oko igrališta tvrde kako je ono prestalo raditi zbog "tehničkih razloga", a otad se pretvorilo u pravu kuću strave i užasa.

Izvana, igralište se doima normalno, no unutra vlada posve druga priča. Ono što je bilo namjenjeno djeci za igru, već je godinama postalo igralište iz noćne more.

Rezidenti Banjice tvrde da im se djeca nemaju više gdje igrati i da igralište predstavlja i područje opasno po zdravlje, ne samo njihove djece, nego bilo koga. Vlasti po tom pitanju zasad nisu učinile ništa.

Pogledajte snimku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene