Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Novac pripada banci!'

Neustrašiva baka (82) pljačkašu banke otela plijen!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hertha Wallecker (82) skinula je masku razbojniku, otela mu vreću s novcem, rekla 'Novac pripada banci!' i tako spriječila pljačku.

Baka od 82 godine iz malenog sela na istoku Austrije spriječila je provalu u banku, skinuvši masku razbojniku naoružanom pištoljem i otevši mu plijen, izvješćuje u srijedu austrijski dnevnik Oesterreich.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja

>> Baka (102) dobila stipendiju i vraća se na fakultet!

Hertha Wallecker skinula je masku muškarcu koji je izvukao oružje u banci u Sankt-Egydenu i zatražio vreću s novcem. Potom mu je otela vreću i rekla: "Novac pripada banci!"

Provalnik Gerhard P. (62), naknadno identificiran, pobjegao je u automobilu kojim je upravljala njegova prijateljica. Policija je oboje privela nekoliko sati kasnije.

"Možda gledam previše kriminalističkih serija na televiziji. Bilo je ondje i muškaraca. Nitko nije mrdnuo malim prstom", objasnila je neustrašiva baka za dnevni list. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene