Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neuspješan šverc

Iznenađenje za čistače: U WC-u aviona pronašli vreću zlatnih poluga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa čistača zrakoplova pomrsila je planove švercerima zlata koji su u wc-u jednog zrakoplova sakrili vreću zlatnih poluga.

Dvadeset četiri zlatne poluge kojih vrijednost premašuje 700 tisuća eura, skrivene u toaletu zrakoplova u zračnoj luci indijskoga grada Kolkate (nekadašnja Calcutta), pronašla je ekipa za čišćenje, objavile su u srijedu aerodromske vlasti.

Pročitajte i ovo Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila

Indija je uz Kinu najveći potrošač zlata na svijetu, a krijumčarenje je u porastu otkako su vlasti ove godine tri puta povećale uvozne carinske pristojbe kako bi smanjile potražnju.

>> Šverc 400.000 eura: Trebalo je nekoliko dana da novac izađe iz njihova TIJELA!

Zrakoplov kompanije Jet Airways bio je stacioniran u zračnoj luci nakon leta iz Patne na istoku Indije, no prethodno je obavio nekoliko međunarodnih letova.

'Ekipa za čišćenje pronašla je vreće zlata u toaletu', rekao je direktor zračne luke B.P. Mishra.

Vlasnik zlatnih poluga nije se još javio. Vrijednost zlatnog tereta procjenjuje se na 70 milijuna rupija, ili 738.620 eura. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene