Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavila ga tri muškarca

Neukrotivi sin generala: Korade muškarcima prijetio pištoljem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mario Korade tvrdi da nije kriv i da nije napao muškarce. To je tvrdio i za prošle tučnjave.

Mario Korade (25), sin umirovljenog generala Ivana Korade, koji je na kraju višednevnog pokolja 2008. godine ubio petero ljudi, a potom presudio i sebi, prema neslužbenim informacijama ponovno se našao pod prismotrom policije.

Opet unio nemir u selo

Pročitajte i ovo Maloljetnici privedeni zbog zlostavljanja vršnjaka Privela ih policija Vršnjaci vrijeđali, tukli i ponižavali 14-godišnjaka: Jedan sve snimao i proširio društvenim mrežama Dvojica sačekala muškaraca ispred stana i pretukla ga užas u Velikoj Gorici Sačekali ga ispred stana i brutalno pretukli: Udarali ga nogama i šakama, lupali pištoljem

Kako doznajemo, policiji su ga prijavila trojica muškaraca koja tvrde da im je Mario Korade prijetio pištoljem. Policijski automobil pred kućom Marija Korade u Velikoj Veterničkoj, malenom naselju u Krapinsko-zagorskoj županiji, ponovno je uzburkao susjede koji su se taman navikli da mlađi Korade više ne stvara probleme.

Mariju Koradeu 18 dana zatvora zbog divljanja

Dok se još za života svoga oca znao naći u sukobima i tučnjavama u kafićima i na parkiralištima, a svojevremeno je i završio na sudu zbog obiteljskog nasilja, kako doznajemo, mladi se Korade u posljednje vrijeme primirio i poslušao savjet sutkinje koja mu je na izricanju presude rekla da je vrijeme da prestane tražiti krivce oko sebe te da se uozbilji i odraste.

"Ne viđam ga često, ne komunicira s previše ljudi ovdje, ali koliko ja znam, primirio se i nije mu baš unazad dvije-tri godine policija kucala na vrata", rekla je jedna od susjeda Koradinih. Međutim, većina njegovih susjeda s kojima smo razgovarali ne zna čime se Mario Korade trenutačno bavi. Jedna od susjeda samo je spomenula neprovjerenu informaciju da radi kao izbacivač u nekom klubu.

Stigma obitelji Korade

"Policija je tu kod njega, valjda rade premetačinu. Koliko ja znam, njega baš i nema doma", dodala je susjeda. Kako smo doznali, Mario Korade tvrdi da nije kriv i da nije prijetio muškarcima. Priču obiju strana provjerava krapinsko-zagorska policija. Da nije kriv, tvrdio je i kada je zbog tučnjave u zlatarskom kafiću 2009. dobio kaznu od 18 dana zatvora.

Korade, koji je tada bio alkoholiziran i sa sobom je nosio teleskopsku palicu, tvrdio je da je on žrtva jer je agresija u kafiću bila usmjerena prema njemu. Na Koradu i obitelj stigmu je stavio nezapamćeni zločin njegova oca koji je u ožujku 2008. u dva navrata poubijao susjede. Policija je za njim tragala nekoliko dana. Nakon što je ubio jednog policajca, Korade je presudio i sam sebi. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene