Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spremni na svaki scenarij

'Izrael će snažno odgovoriti ako se nastave napadi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ofenziva koju je pokrenuo Izrael u Pojasu Gaze 8. srpnja 'nastavit će se do postizanja cilja, a to je uvođenje mira i sigurnosti u Izrael', poručio je Netanyahu.

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu je u ponedjeljak, nešto prije završetka primirja u Gazi, upozorio da je Izrael spreman na sve okolnosti i da će snažno odgovoriti u slučaju nastavka palestinskih raketnih napada.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nižu se kritike Istražni odbor potvrdio: Netanyahu je kriv za smrt nekoliko desetaka hodočasnika Kamala Harris ugošćuje člana izraelskog ratnog kabineta U ponedjeljak Potpredsjednica SAD-a sastat će se sa članom izraelskog ratnog kabineta

'Spremni smo na svaki scenarij. Vojska je spremna snažno odgovoriti u slučaju nastavka raketenih napada', rekao je na sastanku sa svojim ministrom obrane Moše Jalonom u Ashdodu, na jugu Izraela, prema priopćenju.

Istječe primirje u Gazi, oči uprte u Kairo: 'Ne ide nimalo dobro'

Ofenziva koju je pokrenuo Izrael u Pojasu Gaze 8. srpnja 'nastavit će se do postizanja cilja, a to je uvođenje mira i sigurnosti u Izrael', dodao je Netanyahu.

U Kairu izraelskim i palestinskim pregovaračima preostaje još nekoliko sati da se do ponoći u ponedjeljak pokušaju dogovoriti o produžetku primirja u Pojasu Gaze koje traje od 11. kolovoza. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene