Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cesta i vozač požutili

NESVAKIDAŠNJI PRIZOR Ovom vozaču nije bio najbolji dan na poslu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako u stvarnosti izgledaju posljedice jedne nesvakodnevne nesreće može se vidjeti u videu koji je objavljen na YouTubeu.

Trenutak kada gomila tekućine ili predmeta ispada iz kamiona i stvara kaos u prometu možda je jedno od najčešćih prizora koje možemo vidjeti u akcijskim serijama poput Cobre 11 ili filmovima s kriminalcima koji u potjeri uzrokuju lančane sudare na autocesti.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar

No, kako u stvarnosti izgledaju posljedice jedne nesvakodnevne nesreće može se vidjeti u videu koji je objavljen na YouTubeu, a prikazuje kamion iz kojeg je zbog sudara s drugim kamionom ispao teret koji je činio kante sa žutom bojom.

Tako je u razmaku od stotinjak metara iza kamiona ostala razlivena boja, a može se vidjeti i muškarca koji je, žut kao i cesta iza njega, vjerojatno vozač kojeg je zadesila ova nezgoda.

Naime, najgora stvar koja se dogodila dvama vozačima kamiona jest to što se posvuda razlila boja, uz naglasak na to da je gore prošao vozač koji je sa stražnje strane pogodio kolegu jer je ostao okupan od glave do pete.

Budući da muškarci pritom nisu teže ozlijeđeni, brojni korisnici društvenih mreža su odlučili sve okrenuti na vedriju stranu, pa je tako i na YouTubeu moguće pronaći čitav niz onih koji su ispod videa citirali stihove pjesme "Yellow" od Coldplaya.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene