Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor u Kanadi

Nepokretnoj baki miševi izgrizli lice u staračkom domu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepokretnu ženu od najezde miševa spasilo je osoblje staračkog doma. Nakon pretrage sobe, u ormaru je pronađeno leglo miševa.

Nesretnoj starici miševi su izgrizli lice u staračkom domu u Calgaryju u kanadskoj provinciji Alberti. Žena se nalazila na odjelu za osobe s gubitkom pamćenja u modernoj ustanovi St. Therese Villa, koja je na glasu kao problematična kada je riječ o miševima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršeno istraživanje Utvrđen identitet napadača na maloljetnike u Vinkovcima: Riječ je o petorici mladića, dvojica su maloljetni Nožem usmrćen mladi Splićanin - 3 drama iza rešetaka Osumnjičeni za ubojstvo u Splitu iz zatvora prevezen u bolnicu: Imao je ozljede glave i čeljusti, tvrdi da je pao s kreveta

Žrtvu je 1. rujna od miševa spasilo osoblje koje je obavljalo noćne provjere. Poslije je u njezinom ormaru pronađeno leglo miševa. Žena je zadobila manje ozljede lica, no moglo je biti mnogo gore.

>>NEVJEROJATNO! Miševe naučio skateboardu

''Jedan od zaposlenika ušao je u sobu i zatekao miševe kako joj grickaju lice'',  rekla je Sandra Acozar, izvršna direktorica organizacije za zaštitu prava pacijenata Friends of Medicare.
Na incident je reagirao i provincijski ministar zdravstva Fred Horne.

''Moram reći da sam se jako, jako razočarao kad sam jutros doznao za ovo te imam ogroman broj pitanja o tome što se točno tamo događ'', rekao je Horne, koji je odmah naredio kontrolu ustanove. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene