Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srušio se manji avion

Nepal: Šestero preživjelih u zrakoplovnoj nesreći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak se u planinskom dijelu Nepala srušio manji zrakoplov, pri čemu je smrtno stradalo petnaest osoba, a šest putnika, među kojima i dvoje danskih državljana, preživjelo je nesreću, objavile su agencije.

Avion lokalne zrakoplovne tvrtke Agni Air srušio se blizu zračne luka Jomsom, poznate kao mjesta punog treking staza u blizini planinskog lanca Annapurna, nedugo nakon što je pilot prijavio tehnički problem na lijevom krilu, rekao je za France presse jedan od spasitelja.

‘Smrtno je stradalo petnaest osoba - trinaest indijskih turista i dvojica nepalskih pilota’, rekao je glasnogovornik policije. Preživjelo je šest osoba, među kojima su domaćica zrakoplova i jedan muškarac koji su ozlijeđeni te dvoje djece od devet i šest godina, koja su lakše ozlijeđena. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Alen Šćurić gost Dnevnika Nove TV Zrakoplovni stručnjak: "Sve se svodi na odluku tog pilota koji je ipak neiskusna osoba, obično su prepotentni i kažu - mi to možemo"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene