Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Neosjetljive svinje'

VIDEO Kampanja koja je razbijesnila mnoge!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnoge je modna kampanja podsjetila na brutalni zločin u Indiji 2012. godine kada je silovana i ubijena 23-godišnja studentica.

Modno snimanje u Indiji u kojem je prikazano napastovanje žene u autobusu izazvalo je bijes i ljutnju korisnika društvenih mreža koji smatraju da se na taj način veliča grupno silovanje u New Delhiju iz 2012. godine.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Travel blogeri Fernanda i Vincente Horor na putovanju Dramatična objava popularnih blogera: "Večeras su je grupno silovali, njih sedmorica, kurvini sinovi!"

Fotografije Raja Shetyea prikazuju djevojku koja se bori s muškarcima u busu što podsjeća na silovanje i ubojstvo koje je šokiralo Indiju. Korisnici društvenih medija tvrde da su fotografije odvratne i užasne. Fotograf odgovara da je snimanje prikaz položaja žena u Indiji, te da nije temeljene na silovanju.

SMRTNA KAZNA mladićima koji su brutalno silovali i ubili studenticu

Ipak, nakon bijesnih rekacija fotografije su skinute sa stranice Behance na kojoj su objavljene.

Podsjetimo, grupno silovanje i ubojstvo 23-godišnje studentice koju se mediji prozvali Nirbhaxa što znači neustrašiva, dovelo je do višednevnih prosvjeda i prisililo vlast na uvođenje novih zakona protiv silovanja.

Četiri muškarca zbog strašnog zločina su osuđena na smrt, a peti, koji je u vrijeme počinjenja zločina bio maloljetan, služi trogodišnju zatvorsku kaznu.

Indija: Četvorica koja su brutalno silovala i ubila djevojku proglašeni krivima

Kada su sporne fotografije objavljene prošli tjedan u jednom od komentara ogorčenih korisnika društvenih mreža pisalo je i ovo: 'Odvratno! Nadam se da će svi koji imaju veze s ovim umrijeti od srama. Neosjetljive svinje!'.

'Tko god da jeste, nadam se da ćete svi ići u zatvor zbog ovoga', pisalo je u još jednom komentaru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene