Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navodni preljub

Neopisiva svirepost: Smaknuo ženu s devet hitaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talibani su ubili ženu koja je sjedila uz cestu jer je, navodno, bila u vezi s dva njihova zapovjednika.

Žena u burki sjedi uz cestu dok oko nje lete meci. Ona se ne obazire. Jedan joj se taliban približio i ispalio dva metka u nju. Nije se ni pomaknula. Kada je ispalio treći metak, žena je pala na leđa. No, njezin krvnik ne posustaje, te ispaljuje još jedan metak. I još jedan. I još jedan. Njih devet sveukupno.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Muškarci oko njega klicali su 'Alah je velik' dok je nesretna žena umirala. U afganistanskim institucijama vjeruju da je žena ubijena jer su se dva talibanska zapovjednika posvađala oko nje, prenosi CNN.

>> Afganistan: Donatori obećali 16 milijarda dolara ali uz uvjete

Izgleda da su oba muškarca bila u vezi s ubijenom ženom. 'Kako bi spasili svoj obraz, optužili su ju za preljub', rekao je guverner provincije u kojoj se dogodilo ubojstvo. 'Odglumili su suđenje u kojoj su odlučili o sudbini ove žene i u roku od sat vremena su ju pogubili', dodao je.

Dva muškarca zbog kojih je žena ubijena, također su strijeljani od strane treće osobe. U tijeku je istraga kako bi se pronašli svi upleteni u ovo brutalno ubojstvo.

Zapadne zemlje osudile su ovaj čin, baš kao i javnost, te ga ocijenile kao velik korak unazad što se tiče rješavanja problema potlačenosti žena u toj zemlji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene