444178
444178
444178
444178
444178

Neobičan razgovor astronauta s kontrolom leta dok se ISS-u približavao svjetleći objekt

  • , 24.07.2016., 20:57
  • Autor:
  • komentara

Neobičan razgovor astronauta na ISS-u s kontrolom u NASA-i dok je u kadru bilo neobično svjetlo tijekom emitiranja uživo, potaknuo je lovce na NLO da stvore vlastite teorije o tome što se događa na Međunarodnoj svemirskoj postaji.

 
 
 
 
Neobično svjetlo ui blizini ISS-a
Neobično svjetlo ui blizini ISS-a

Međunarodna svemirska postaja ISS redovito uživo emitira prizore Zemlje iz svoje perspektive.

Tijekom emitiranja 19. srpnja, lovac na NLO-e Scott C. Waring primijetio je da u razgovoru neimenovanog astronauta s kontrolom u NASA-i, astronaut spominje 'susret s gospelom', dok se iz ISIS-a vidi neobično svjetlo.

Waring je izraz 'gospel' protumačio kao kodni naziv za 'izvanzemaljsku delegaciju'.

'Na osobnoj razini veselim se partnerstvu s ovim gospelom', rekao je astronaut u razgovoru s kontrolom.

'Molit ćemo se za tebe', odgovorili su mu iz kontrole.

'I vi ste u mojim molitvama', odgovorio je astronaut.

Teoretičari zavjera sugeriraju kako astronautova izjava o tome da se veseli partnerstvu s gospelom mogao biti izraz kojim se kontrolu informira da će se susresti s delegacijom izvanzemaljaca te voditi 'egzopolitičke pregovore' s njima u svemiru.

Video je privukao veliku pažnju, pa ga je objavio i Inquisir na svom portalu.

Pojedini entuzijasti protumačili su kako je astronaut govorio o gospelu jer je bio nervozan dok je bespomoćno gledao kako se ISS-u približava svjetleći objekt. Astronautu je moguće, kažu, navodi susret s izvanzemaljskim životom i tehnologijom u svemiru bio toliko zapanjujuć da se s njim suočio koristeći izraze svojih vjerskih uvjerenja.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se