Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetnje Olimpijskim igrama

NEMIRNO U RUSIJI U pucnjavi ubijeno troje specijalaca i četiri pobunjenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do pucnjave je došlo nakon što su se militanti zabarikadirali u jednoj kuću u Karlanjurtu.

Troje pripadnika ruske specijalne policije i četiri militanta ubijeni su u ruskoj pokrajini Dagestan, u selu Karlanjurt. Do pucnjave je došlo nakon što su se militanti zabarikadirali u jednoj kuću u Karlanjurtu, a onda su ih opkolili specijalci, objavio je Associated Press.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Pucnjava u Kansasu SEKUNDE UŽASA VIDEO Pogledajte trenutak u kojem je počela pucnjava na paradi! Čovjek koji je svladao napadača: "Zaletio sam se u njega..."

Ruske snage u stanju pripravnosti: U autima pronađeno pet tijela

Dagestan je pokrajina poznata po tome što se militantne skupine na tom području bore za proglašavanje islamske države, a do pucnjave između specijalaca i militanata došlo je nakon napada bombaša samoubojice na jugu Rusije.

Osim petoro ubijenih, još je pet specijalaca ozlijeđeno, a vođe militantnih skupina već mjesecima pozivaju svoje članove da naprave sve kako bi ugrozili Olimpijske igre u Sočiju.

Nakon ozbiljnih prijetnji sigurnosti za vrijeme Olimpijskih igara, ruske vlasti su pojačale kontrolu u Dagestanu što je samo potaknulo više sukoba.

Mahačkala, glavni grad Dagestana od Sočija je udaljen 620 kilometara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene