Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema kome nije dužan

Trump ima najmanje 315 milijuna duga prema kreditorima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Donald Trump do polovice 2017. imao je najmanje 315,6 milijuna dolara osobnih dugova prema njemačkim, američkim i drugim kreditorima, prema izvješću saveznog ureda za etiku objavljenom u petak.

Donald Trump imao je oko 20 milijuna dolara prihoda od novog hotela otvorenog u blizini Bijele kuće u rujnu prošle godine a prihodi od luksuznog odmarališta "Mar-a-Lago" na Floridi u kojem je ugostio strane lidere, porasli su, prema izvješću. Prihod od Mar-a-Laga u kojem je udvostručio iznos članarine na 200.000 dolara nakon što je pobijedio na predsjedničkim izborima porastao je 25 posto na 37,25 milijuna dolara.

Pročitajte i ovo Donald Trump Mir u Europi Otkriven Trumpov tajni plan za završetak rata u Ukrajini? "To bi značilo konačni kolaps svjetskog poretka" Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump

Najveći dio njegovih prihoda čini 115,9 milijuna dolara od golferskog odmarališta Trump National Dorala u Miamiju.

Trump je prijavio dohodak od najmanje 594 milijuna dolara za 2016. i početak 2017. te imovinu od najmanje 1,4 milijarde dolara.

Izvješće pokazuje da ima najmanje 130 milijuna dolara dugova prema Deutsche Bank Trust Company Americas, podružnici njemačke Deutsche Bank AG.

Trump je prijavio dug prema Deutsche Bank koji premašuje 50 milijuna dolara za gradnju hotela u zgradi u kojoj je bilo sjedište američke pošte u Washingtonu.

Prijavio je i dugove od najmanje 110 milijuna dolara korporaciji Ladder Capital koja se bavi kreditiranjem.

 

Trump odbija objaviti svoje porezne prijave koje bi jasnije prikazale njegovo bogatstvo i poslovne interese. (HINA)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene