Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Libanonska vlada tvrdi

'Nema dokaza o sabotaži zrakoplova Ethiopian Airlinesa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Libanonska vlada čvrsto stoji iza stajališta prema kojemu nema nikakvih dokaza za tezu o sabotaži zrakoplova tvrtke Ethiopian Airlines, koji se 25. siječnja srušio u more s 90 putnika i članova posade, izvijestila je vlada, reagiravši na priopćenje zrakoplovne tvrtke objavljeno u srijedu.

'Prvi smo dan kazali i opet ponavljamo: nema nikakvoga dokaza koji bi upućivao na zaključak da se radilo o sabotaži ili terorističkom činu kada je riječ o ovoj zrakoplovnoj nesreći. To smo razjasnili već nekoliko puta', izjavio je ministar informiranja Tarik Mitri. 'Etiopljani imaju pravo kazati što žele o tome, no nema nikakvih dokaza za takvu hipotezu i još uvijek očekujemo završetak istrage koja će pokazati pravu istinu', rekao je ministar.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara

Boeing 737-800 srušio se 25. siječnja u more duž libanonske obale, samo nekoliko minuta nakon polijetanja iz bejrutske zračne luke, usred velikog nevremena. U srijedu je tvrtka Ethiopian Airlines izvijestila kako, kada je riječ o toj nesreći, 'ne isključuje nijednu mogućnost, pa ni onu o sabotaži', pozvavši javnost da ne donosi ishitrene zaključke do kraja istrage. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene