Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio 300 ljudi

Nekoć je ubijao za Escobara, a sad postao žrtva zločina: Zloglasnog Popaja opljačkali motociklisti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jhon Jairo Velasquez, muškarac koji je radio kao plaćeni ubojica za Pabla Escobara, opljačkan je u kolumbijskom gradu Medellinu.

Velasquez, poznat pod nadimkom Popaj tvrdi kako su se dva muškarca na motorima zaustavila pokraj njega dok je vozio automobil, uperili pištolje u njega i ukrali mu sunčane naočale, dvije zlatne narukvice i mobitel.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Plaćeni ubojica koji je radio za kralja kokaina Pabla Escobara, priznao je kako je ubio 300 ljudi te sudjelovalo u organizaciji više od 3.000 ubojstava tijekom 80-ih i 90-ih godina. Nakon 22 godine zatvora, na slobodu je pušten 2014. godine.

Otkad je pušten, živi u Medellinu i redovno na svom YouTube kanalu objavljuje komentare političkih događanja u Kolumbij, javlja BBC News

Kazao je kako nije pružao otpor jer su mu odvjetnici savjetovali da se "pridržava zakona".

Nedavno je kritizirao gradonačelnika Medellina Federica Gutierreza kojeg smatra odgovornim za očajno stanje sigurnosti u gradu.

"Gradonačelnik je idiot, ovim gradom vladaju motoristi", kazao je Velasquez.

Gradonačelnik mu nije ostao dužan te mu je na svom Twitteru poručio:

"Zabrinjavajuće je kako netko tko je počinio toliko štete meni drži predavanje morala. Borimo se protiv bezakonja kojeg je on pomogao stvoriti".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene