Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavilo se 3000 ljudi

'NEDO BOG PENISA' Teksaški studenti dildom prosvjeduju protiv oružja u školama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teksaški studenti, revoltirani stalnim pucanjvama i masovnim ubojstvima po školama, zbog zakona koji dozvoljavaju nošenje skrivenog vatrenog oružja, odlučili su organizirati velik prosvjed u kojem će u škole nositi torbe s kojih će visjeti - seksualno pomagalo, poznatije kao 'dildo'.

"Ti nošiš pištolj u razred? Pa, ja eto nosim OGROMAN DILDO", napisala je Jessica Jin, organizatorica prosvjeda "Campus (DILDO) Carry" na Facebooku. Oko 3000 učenika se već prijavilo za sudjelovanje u prosvjedu, čije je održavanje planirano za 2016. godinu, kad na snagu treba stupiti zakon koji će građanima omogućiti nošenje prikrivenog vatrenog oružja, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik" Ilustracija Sukob Teksasa i Bidena "Božja vojska" krenula prema granici: Kriza na granici odjekuje SAD-om, čeka se Bidenov potez

"Država Teksas je odlučila da nimalo nije odvratno dozvoliti nošenje skrivenog smrtonosnog vatrenog oružja u razrede, no međutim, postavila je striktna pravila oko slobodnog seksualnog izražavanja, kako bi zaštitila našu nevinost", napisla je Jin, koja je studentica Sveučilišta Texas u Austinu.

"Prije ćete dobiti upozorenje za nošenje DILDA u učionicu, nego što ćete upasti u nevolje za unošenje pištolja. Nedo Bog penisa", dodala je.

Oni koji podržavaju zakon o pravu na nošenje oružja, nahrupili su na spomenutu Facebook stranicu te ismijavaju organizatore.

"Kao roditelj, osjećam se ugodnije ako mi djeca imaju oružje na kampusu, radije nego dildo", samo je jedan od komentara.

Otkaz i crna, crna statistika

U međuvremenu, profesor ekonomije na spomenutom sveučilištu, Daniel Hamermesh, dao je otkaz zbog zabrinutosti za vlastitu sigurnost na poslu.

Pucnjave u školama i na sveučilištima u SAD-u su vrlo česta pojava, a proteklog tjedna, obilježeno je čak 1000. po redu pucnjava u školi, koja se dogodila u Inglisu na Floridi, od masakra u osnovnoj školi u mjestu Sandy Hook, prije gotovo tri godine. Poprilično šokantan podatak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene