Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umrla starija žena

Nedaleko od Mostara nova žrtva hladnoće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Starija žena umrla je nedaleko od Mostara najvjerojatnije od posljedica smrzavanja čime se broj osoba koje su preminule od hladnoga vala i snježnog nevremena u BiH popeo na jedanaest.

Kako su izvijestili iz mostarske policije žena je pronađena u snijegu mrtva nedaleko svoje kuće u mjestu Goranci nedaleko od Mostara. Na ovome području visina snježnog pokrivača je 130 centimetara.

Veliki broj naselja u Hercegovini potpuno je prometno odsječen, a do Mostara se jedino vozilima može prometovati iz pravca Metkovića dok je cesta prema Sarajevu blokirana visokim snježnim nanosima, dok su magistralne prometnice prema Širokom Brijegu i Čitluku otvorene, ali se njima iznimno teško prometuje.

Pročitajte i ovo Valentin Crljenko i Katarina Jusić Mezga Snijeg donio probleme Teretni kamioni unatoč zabrani izišli na staru cestu: "Pojedinci se ne pridržavaju pravila, pa se događaju nezgode" Ilustracija Objavio DHMZ Sve miriše na - snijeg? Vraća nam se prava zima: Problemi u prometu, poplavljene rive, olujni vjetar i hladnoća

>> Europa: Studen odnijela 360 života

Na izlazu iz Mostara prema Širokom Brijegu zaglavio je autobus sa sedam putnika koji su ostali blokirani više od deset sati dok im nisu stigli u pomoć službi Stožera civilne zaštite Grada Mostara. Više domaćinstava u naselju Raška Gora, prema navodima medija, je ostalo bez hrane i lijekova a potpuno su prometno izolirani.

U Mostaru je u ponedjeljak uvedena radna obveze za sve osobe koje su uposlene u javnim institucijama te su naložene stroge mjere kako bi se osigurala prohodnost cesta, opskrba hranom, lijekovima i energentima. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene