Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mrtav pijan

U krvi imao 13,74 promila alkohola!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljska je policija u jednom jarku pronašla onesviještenog 40-godišnjaka kojemu je izmjerena nevjerojatna količina alkohola u krvi. Čak su i liječnici bili u čudu da je živ.

Neimenovani 40-godišnji Poljak nekim je čudom uspio preživjeti pijanstvo svog života. Kako piše TVP.info, u mjestu Alfredowka na sjeverozapadu Poljske onesviještenog ga je pronašla policijska ophodnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Ilustracija Nije mu prvi put Pijani muškarac u osam ujutro upravljao automobilom bez vozačke dozvole: Prijeti mu vrtoglava kazna

>> Postoji način da otkrijete koliko ste zapravo pijani...

Prilikom alkotestiranja utvrđeno je da je imao nevjerojatnih 13,74 promila alkohola u krvi. Samo za usporedbu, većina europskih zemalja uzima već 0,5 promila kao graničnu vrijednost iznad koje prosječnom čovjeku pada koncentracija prilikom upravljanja automobilom.

Poljak je onesviješten ležao u jednom jarku, odakle je prebačen u najbližu bolnicu. Liječnici su ondje ostali u čudu da uopće imaju posla sa živom osobom.

Što je točno popio, zasad nije objavljeno, no ovolika bi količina alkohola u krvi mogla biti posljedica 'eksanja' litre vodke ili višednevnog oblokavanja nešto manje žestokim pićima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene