Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sramota pred učenicima

Nećete vjerovati gdje je Merkel pokazala da se nalazi Berlin!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina ljudi u svijetu pomislili bi kako ugledna njemačka kancelarka Angela Merkel zna pronaći svoju zemlju i njezin glavni grad na karti svijeta i u gluho doba noći.

No, svi koji tako misle, varaju se, jer je Merkel Berlin smjestila, ni manje ni više, nego na ruski teritorij. Merkel je, da stvar bude još gora, svoje loše znanje iz zemljopisa pokazala na satu zemljopisa u jednoj berlinskoj školi i to pred učenicima, prenosi RT.

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

Ona je nazočila javnom predavanju i u jednom se trenutku odlučila pridružiti učenicima i locirati glavne gradove zemalja. Prvo su od nje zatražili da locira rodni Hamburg, no ona je htjela pokazati gdje je Berlin pa je glavni njemački grad 'prišila' Rusiji, na opće iznenađenje svih.

"Berlin bi trebao biti ovdje? Ili ovdje? Ne... Što je ovdje?", zbunjeno je piljila u kartu Merkel. "Tu je Rusija", odgovorila joj je nastavnica. "Što, Rusija? Tako blizu?", zapanjeno je pitala Merkel.

No, treba biti pošten i reći kako je Merkel gledala u praznu mapu, na kojoj su samo ocrtani kontinenti, ali ipak, toliko pogriješiti u procjeni je ipak malo previše. pogotovo za političarku koja kroji globalnu politiku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene