Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Identificirani posmrtni ostaci

'Ne pravimo razliku tko je poginuo, želimo sve pronaći'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelji iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine identificirale su posmrtne ostatke 22 osobe nestale tijekom 1991. i 1992. godine.

Riječ je o tijelima s područja Sisačko-moslavačke županije, hrvatskog Podunavlja i zadarskog zaleđa. Jedno tijelo preuzeto je iz Srbije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svaka deveta žrtva dijete Posmrtni ostaci 613 žrtava genocida prevezeni u Srebrenicu Slika nije dostupna Žrtve Drugog svjetskog rata Klis: Ekshumirani posmrtni ostatci sedam osoba

Pomoćnik ministra Ivan Grujić istaknuo je kako je više od 200 posmrtnih ostataka iz Srbije predano obiteljima u Hrvatskoj. Ministar branitelja Predrag Matić obiteljima je izrazio sućut i poručio kako će se prema svim žrtvama postupati jednako.

>> Identificirani posmrtni ostaci 11 branitelja i civila

'Ne pravimo razliku tko je poginuo, kada je poginuo, zbog čega je poginuo, stradao. Želimo sve pronaći', rekao je Matić.

'Oca sam došao identificirati. Uglavnom, to je to. Prepoznao sam ga, imao je slomljenu nogu. Pokazali su mi kosti i sve. Siguran sam da je to on i to mi je najvažnije, i meni i porodici', rekao je Dragan Dedić.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene