Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi iz djetinjstva

Ne može se udati jer joj je mama dala lažno ime!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Buduća mlada Melissa Reed saznala je da se ne može udati jer ima lažno ime i prezime.

Sve je počelo 1984. kada je Melissa, pravim imenom Eva Fielder, nestala sa svojom majkom tijekom borbe oko skrbništva. Melissa sada ima 32 godine, zaručena je i pred vjenčanjem. Saznala je da ne može dobiti dozvolu za brak jer ima lažno ime i prezime.

Pročitajte i ovo Španjolska i Ukrajina, ilustracija PROMIJENILI NAZIV Selo u Španjolskoj donijelo neočekivanu odluku u znak solidarnosti s Ukrajinom Slika nije dostupna ZARADILI KAZNENU PRIJAVU Zar ljudi stvarno misle da će im to poći za rukom? Pokušali ući u Hrvatsku s krivotvorenim PCR testovima

Majka Nancy Dunsavage Fiedler je dobila pravo na skrbništvo nakon razvoda s mužem Gregom Fiedlerom. Međutim, 1984. završili su na sudu gdje ju je Greg optuživao da mu zabranjuje posjete kćeri, prenosi Daily Mail.

Ona je izjavljivala da joj je sada bivši suprug rekao da će ih progoniti. 'Dan za danom su strah i nasilje bili dio mog života', stoji u sudskim spisima. Također je rekla kako nije htjela da joj kćer ima takav život te da nije imala novaca za odvjetnika. I tada je počela mijenjati svoje i ime svoje kćeri, ali i adresu stanovanja.

Majka je policiji sve priznala. 'Vjenčanje je spremno, a moja kćer ne može dobiti dozvolu. Sada vidim da ne mogu više lagati', rekla je. Policija još uvijek provodi istragu, a vjeruje se da Eva nije ništa znala. 'Istraga je još aktivna, ali vjerujemo da Eva ničeg nije bila svjesna', rekao je narednik Frank Roman. Roman je dodao da bi se Evu trebalo tretirati kao žrtvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene