Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otmičar imao pomogača?

'Natascha Kampusch je u smrtnoj opasnosti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Detektivi koji istražuju slučaj Natasche Kampusch pozivaju je da konačno kaže što se događalo tijekom otmice. Prema njihovoj ocjeni, djevojka je u smrtnoj opasnosti, a razlog tome je pomagač njezina otmičara Wolfganga Priklopila.

'Trenutno se ničeg ne bojimo više od toga da ćemo jednog dana na naslovnicama novina pročitati da je Natascha Kampusch pronađena mrtva', poručuju austrijski mediji na temelju izjava koje je dao detektiv Johann Rzeszut o pomagaču njezina otmičara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekskluziva Red Carpeta Natascha Kampusch: Muškarci ne žele imati posla sa mnom Slika nije dostupna Fani Stpković: Intervju s Nataschom Kampusch u Red Carpetu

>> Natascha Kampusch vratila se u kuću horora

Još su se prošle godine austrijski mediji raspisali o navodnom Priklopilovom pomoćniku. 'Otmica djeteta u naseljenoj četvrti u kombiju nije vjerojatna', kaže Rzeszut. 'Suučesnik u zločinu neće oklijevati ubiti je, ako ona odluči medijima reći cijelu istinu', kaže Rzesznut. Kampusch je uvijek govorila da ne zna za otmičareva pomagača. Nataschu Kampusch na putu iz škole oteo je Wolfgang Priklopil te ju je u svojoj kući zatočenu držao osam godina.

Vjerujete li da je Priklopil imao pomagača?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene