Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sud u BiH odlučio

Nastavniku zatvor zbog seksualnog zlostavljanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavnik iz Višegrada J.J. jučer je nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog trgovine ljudima. Radi se o prvoj presudi kojom je jedan prosvjetni radnik u BiH osuđen za trgovinu ljudima.

Kako je suđenje bilo zatvoreno za javnost, a svi svjedoci među kojima su bile i maloljetnice koje su seksualno iskorištavane,  su bili zaštićeni, javnosti su ostali nepoznati detalji slučaja, piše Dnevni Avaz.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Tjerao ih da dolaze u njegov stan

J.J., nastavnik jedne srednje škole u Višegradu, seksualno je iskorištavao i zlostavljao učenice koristeći pritom svoj autoritet. Koristio se ucjenama i prijetnjama, a učenice je primoravao da dolaze u njegov stan te ih tjerao na razne seksualne perverzije. Sud BiH je nastavnika oslobodio optužbi za iskorištavanje jedne maloljetnice, no kazna od pet godina zatvora izrečena mu je iskorištavanje druge maloljetnice.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene