Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potonuli kruzer

VIDEO Nastavljena potraga za nestalima na Costi Concordiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponovno je počela potraga za dvoje nestalih na kruzeru Costi Concordiji koji se nasukao i potonuo 13. siječnja 2012.

Traganje za dva tijela ponovno je počelo jer je sada brod Costa Concorida podignut, pa je i potraga za nestalima olakšana. Dvoje nestalih jučer je ponovno počelo tražiti 50 ronioca i 20 vatrogasaca, objavio je AP.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...'' Ivanka Baketarić Kraj potrage Policija pronašla nestalu ženu

>> Costa Concordia: Nastavlja se suđenju kapetanu Schettinu

Za sada se potraga fokusira na stražnji dio broda zbog izjava svjedoka da su nestale ondje posljednji puta vidjeli, a mnogi poginuli život su izgubili upravo na tom području plovila, zarobljeni između trupa i stijene.

Podsjetimo, kapetanu Costa Concordie Francescu Schettinu trenutno se sudi za ubojstvo iz nehata i napuštanja broda prije evakuacije putnika.

Na kruzeru se nalaze i sefovi puni novca i nakita koji će također biti izvađeni s broda. Stručnjaci procjenjuju da je u sefovima pohranjeno oko 10 milijuna dolara u novcu i nakitu, 1.500 sefova bit će otvoreno uz prisutnost državnog tužitelja ili njegova predstavnika. Sav sadržaj bit će pregledan te potom vraćen vlasnicima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene