Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao prije 7 mjeseci

Nastavljena potraga za malezijskim zrakoplovom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam mjeseci nakon neobjašnjiva nestanka malezijskog putničkog zrakoplova na letu MH370, u ponedjeljak je nastavljena potraga za ostacima zrakoplova na dnu južnog Indijskog oceana gdje bi se možda mogao nalaziti, objavile su australske vlasti.

Nakon prve neuspješne faze potrage na površini i u morskim dubinama, specijalizirani brod koji je unajmila Malezija počeo je istraživati morsko dno ne bi li pronašao ostatke Boeinga 777-200 koji je nestao 8. ožujka nedugo nakon polijetanja iz Kuala Lumpura prema Pekingu, s 239 putnika i članova posade.

I dalje se želi riješiti misterij nestalog zrakoplova - Ide se u dubinu od 6 kilometara!

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Čeka se nalaz Mučili ga i pretukli do smrti, i to bez optužnice? Skandal u Srbiji oko mlađeg brata osumnjičenog za Dankino ubojstvo Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

Brodovi GO Phoenix i Fugro Discovery, koji je unajmila Australija, poslat će na dubinu od 5000 do 6000 metara snažne sonare koji bi mogli detektirati veće ostatke zrakoplova kao što su motori, stajni trap ili trup.

Istražitelji smatraju da su posada i putnici najvjerojatnije zbog naglog pada kisika ostali bez svijesti. Zrakoplov je nastavio letjeti pomoću automatskog pilota dok nije ostao bez goriva i pao u more. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene