Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nastavlja se istraga o Wolfowitzu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upravno vijeće Svjetske banke najavio je nastavak istrage o povećanjima plaće koje je predsjednik Svjetske banke Paul Wolfowitz dao svojoj prijateljici, također zaposlenoj u toj instituciji.

U priopćenju je upravno vijeće, koje predstavlja zemlje članice Svjetske banke, podsjetilo kako je ta afera izazvala veliku zabrinutost te da je dogovoren proces koji bi trebao hitno i učinkovito riješiti situaciju.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Novac, ilustracija Porast za četiri posto Imate li i vi ovoliko? Objavljena prosječna plaća u Zagrebu, a evo i koje je zanimanje najplaćenije

Upravno vijeće u četvrtak je počelo sastanak kako bi razmotrilo aferu koja je Svjetsku banku dovela u nezavidan položaj i koja bi mogla dovesti u pitanje ostanak Paula Wolfowitza na sadašnjoj dužnosti.

Prema izvorima bliskim Svjetskoj banci, činjenica da je upravno vijeće odlučilo nastaviti i produbiti istragu afere pridonijeti će jačem pritisku na Paula Wolfowitza koji je dosada odbijao razmatrati mogućnost ostavke.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene