Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upozorila ga nekoliko puta

Mlada Grkinja nasrtljivom mladiću zapalila genitalije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada Grkinja Marina Fanouraki preko noći je postala nacionalna heroina nakon što je zapalila genitalije 20-godišnjeg Britanca Stuarta Felthama. Feltham je u jednom noćnom klubu na Kreti pio s prijateljima, a 26-godišnjakinja tvrdi kako ju je unatoč njezinim upozorenjima u nekoliko navrata protiv njezine volje dirao svuda po tijelu.

Incident se dogodio u srijedu navečer u noćnom klubu 'Electra' odmaralištu Mallia koje je inače vrlo popularno kod mladih Britanaca, javlja britanski Telegraph.

Pročitajte i ovo Poplave u Grčkoj PRIRODNA NEPOGODA VIDEO Apokaliptični prizori iz poznatog ljetovališta: Poplave odnijele jedan život, više osoba nestalo Slika nije dostupna ČESTA POJAVA Dvostruki potres kod Krete: Jači od 5,2 prema Richteru

Grkinja tvrdi kako je 20-godišnjak u jednom trenutku skinuo hlače i počeo se ponašati nedolično, tj. 'pipkati' ju po cijelom tijelu. Nakon što nije poslušao njezina upozorenja da je pusti na miru, polila ga je likerom koji je imala u čaši. No, kako ni nakon toga nije prestao, izvadila je upaljač i zapalila liker kojim ga je prethodno polila.. 

26-godišnjakinja se kasnije sama prijavila policiji uz trdnje kako se radilo o opravdanoj samoobrani, a dok su je vodili u pritvor manja skupina okupljenih počela je pljeskati i vikati 'Bravo, bravo'.

Marina će danas će pred sud, a pitanje je hoće li uopće i biti optužena za nanošenje tjelesnih ozljeda. 20-godišnjak se trenutno nalazi u jednoj privatnoj klinici u Heraklionu gdje se oporavlja od opeklina drugog stupnja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene