Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u kazalištu

Našli bombu skrivenu u stropu, meta bivši kolumbijski predsjednik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Argentinska policija uspješno je deaktivirala bombu pronađenu u stropu kazališta u Buenos Airesu.

Bomba je bila namještena tako da eksplodira točno u trenutku kada se u kazalištu trebao pojaviti bivši kolumbijski predsjednik Alvaro Uribe. Bomba je bila skrivena u napajanju svjetla na drugom katu kazališta Gran rex. Na bombi se nalazio mobitel s alarmom namještenim na 16:30 sati po lokalnom vremenu, kada je bio planiran Uribeov dolazak na zabavu uz koktel nakon održanog govora, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

>> U eksploziji poginula jedna učenica: 'Radi se o zamršenom događaju'

U tom trenutku u prostoriji su se trebale nalaziti i druge važne osobe. Bombu je primijetilo osiguranje kazališta. Uribe, predsjednik Kolumbije od 2002. do 2010., bio je pozvan da održi govor o transformaciji svoje zemlje kao dio simpozija za izvršne direktore u organizaciji WOM-Latama. Uribe je popularni konzervativac u regiji u kojoj dominiraju ljevičarski vođe, vodio je tešku borbu protiv lijevih pobunjenika što je povećalo sigurnost u zemlji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene