442681
442681
442681
442681
442681

NASA objavila niz oglasa za posao

  • , 08.07.2016., 17:22
  • Autor:
  • komentara

Ako vam je posao na zemlji dosadan, možda je posao na Marsu prava stvar za vas.

 
 
 
 
Mars (Foto: AFP)
Mars (Foto: AFP)

NASA je jučer objavila niz oglasnih plakata kojima reklamira potencijalna radna mjesta na Marsu.

Plakati služe kako bi se široj javnosti prikazalo kako je to uopće živjeti na Marsu, ali i da se napravi baza podataka osoba koje ne bi imale ništa protiv da ih se ispali u Zemljinu orbitu i potom dalje prema Crvenom planetu.

Međutim, potrajat će dok netko zaista bude potreban za rad na Marsu.

NASA je zato objavila i vodič 'Putovanje na Mars' u kojem se u tri koraka objašnjava kolonizacija Marsa te prema kojoj se naseljavanje tog planeta ne očekuje prije 2030. godine.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se