Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Naručila ubojstvo roditelja jer joj nisu dali da živi s dečkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Daša, 14-godišnja ruska djevojčica naručila je ubojstvo svojih roditelja. Daša se na to odlučila jer joj majka nije dozvolila da živi s dečkom.

Na prijedlog da živi sa svojim dečkom, Dašina majka odgovorila joj je 'preko mene mrtve'. Daša se potom preselila prijateljici čiji roditelji, smatrala je, nisu tako strogi. Djevojke su uživale u slobodi, a dečki su ih posječivali kad god su zaželjeli. 

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom Danke Ilić Upropastili su Poznati odvjetnik tvrdi da zbog policije tijelo djevojčice Danke nikad neće biti pronađeno Prometna nesreća u Dugom Selu - 2 užasna nesreća Potresna ispovijest liječnika koji je pokušao spasiti djevojčicu: "Umrla mi je na rukama"

No, Daša je znala da će se kad-tad morat i vratiti kući i živjeti po majčinim pravilima. Sjetila se da je mama rekla da će moći živjeti s dečkom samo preko nje mrtve. 

I to je je za Dašu bilo rješenje.

U školi je ponudila dvojici mladića 500 dolara (oko 5 tisuća kuna) da ubiju njezine roditelje. Mladiće je zanimalo odakle Daši novac, a ona im je objasnila da će ga ukrasti majci s računa čim ju ubiju. 

Dva mladića skupa s Dašom u kući su čekli njezine roditelje da se vrate s posla. Daša se sakrila u spavaonicu, a dečki su dočekali njezinu majku, gurnuli ju niz stepenice, uboli ju i prerezali joj grkljan. Ubojice su odmah pobjegle, a Daša je ostala u svojoj sobi na katu. 

Tek kada je Dašin poočim stigao kući, djevojka je izašla iz sobe, počela histerizirati i optuživati dvojicu mladića za ubojstvo.Sve troje je uhićeno i odvedeno u zatvor za maloljetnike.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene