Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žilava i opasna

Narkomana svladala 92-godišnja fotoreporterka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razbojnik je tražio jednostavnu i nemoćnu žrtvu za pljačku, no nije računao da 92-godišnja Erika Krauss, najstarija njemačka fotoreporterka, ima više snage u sebi, nego što je on pretpostavio.

Narkoman, 24-godišnji Danny S., trenutno se nalazi na sudu u Hamburgu, nakon pokušaja krađe fotoaparata 92-godišnjoj Krauss, koja radi za list Hamburger Morgenpost, piše Bild.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije prvi put Narkoman pred Domom zdravlja oštrio nož! Slika nije dostupna Numizmatska zbirka Split: 67-godišnjaka je ubio narkoman zbog manje od 2.000 kuna

Fotografkinja je bila na putu kući i izlazila je iz podzemne željeznice, kad je primijetila Dannyja kako ju prati. Na ramenu je nosila dvije crne torbe, s raznom fotoreporterskom opremom.

'Stajao je i čekao me u mračnom kutu', rekla je Krauss na sudu. Svim silama je držala svoje torbe i povikala 'upomoć' iz sveg glasa. Vikanje je uplašilo mladog narkomana, koji je pobjegao s mjesta događaja, no policija ga je nedugo zatim pronašla i uhitila. Ukoliko ga sud proglasi krivim za pokušaj pljačke, očekuje ga zatvorska kazna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene