Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istina o sudbini

Nakon 500 dana misterija napokon stiže odgovor?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi čekaju odgovore na brojna pitanja vezana za let MH370.

Ostaci zrakoplova za koje se vjeruje da pripadaju Boeingu 777, a možda i nestalom letu MH370 stigli su u Francusku gdje će istražitelji pomoću sofisticirane tehnologije pokušati odgonetnuti misterij koji traje gotovo godinu i pol dana.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima Greška na zrakoplovu Sve više slučajeva Otvorena kaznena istraga o avionu koji je ostao bez komada trupa u zraku

Krhotine za koje su istražitelji uvjereni da su dio Boeinga 777 otkrivene su ovaj tjedan na otoku u Indijskom oceanu.

Rad na krhotinama počet će sredinom tjedna, ne prije nego se francuski istražni sudac sastane s francuskim i malezijskom istražiteljima i pravosudnim tijelima.

Preliminarno izvješće moglo bi biti objavljeno već idućeg tjedna, rekao je izvor blizak istrazi za CNN. Izvješće neće dati točan slijed događaja, ali će barem eliminirati neke scenarije.

OSTACI LETA MH370 Pronađena kineska bočica te indonezijsko sredstvo za čišćenje

U međuvremenu, tjeskobni prijatelji i članovi obitelji stradalih putnika, koji su se nadali da će svoje najmilije jednog dana ipak pronaći žive, suočeni su sa spoznajom da to toga ipak vjerojatno neće doći.

'Ono što me guralo naprijed je nada da ću se jednog dana možda ujediniti sa svojom kćeri, riječi su jednog od roditelja čije je dijete bilo na nasretnom letu.

Ukoliko se potvrdi da pripada kobnom letu, pronađeni komad olupine bit će prvi fizički dozak leta MH370 koji bi mogao pomoći u rješavanju nekih pitanja o sudbini zrakoplova. No, mnoga će i dalje ostati neodgovorena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene