Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Napojnica od 10 tisuća dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
20-godišnja Jessica Osborne, konobarica u restoranu brze hrane, dobila je znatno veću napojnicu od uobičajene i dokazala kako se iskrena ljubaznost zaista može isplatiti. Za svoju je uslugu dobila ček u vrijednosti od 10 tisuća dolara.

Napojnicu je konobarica dobila od redovitih gostiju, majke i njezina dva sina, koji su željeli ostati anonimni. Oni uvijek traže da ih poslužuje Jessica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jasno poručili Kako ćete ostavljati napojnice? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Ilustracija Škrtac na francuskoj rivijeri Ostavio pozamašnu napojnicu, ali tih 500 eura nije bilo dovoljno: Konobar ga potom slijedio do parkirališta

U nekim je ranijim razgovorima mlada konobarica rekla svojim redovitim gostima kako nema novca za nastavak školovanja. Svaki put kada je krenula zbog nedostatka novca je bila prisiljena odustati nakon prvog semestra.

Prošlog su je tjedna su je kao i obično pozvali da ih poslužuje.

'Držala je u ruci ček presavijen napola. Pružila mi ga je i rekla kako mi žele pomoći da ispunim svoje snove i završim školovanje. Gotovo sam izgubila dah, bila sam uvjerena da mi se pričinja previše nula,' kaže Jessica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene