Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubazna konobarica

Napojnica koju će pamtiti do kraja života...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
CeCe Bruce, konobarica jednog restorana u Indianapolisu je ostala šokirana kada je za račun od šest dolara dobila vrlo visoku napojnicu.

Konobarica CeCe Bruce je kazala da je znala da se uvijek isplati biti ljubazan, a upravo je zbog toga često dobivala visoke napojnice. No, ovu posljednju će vjerojatno pamtiti do kraja života. Naime, redovita gošća joj je za račun od 6 dolara ostavila napojnicu od čak 446 dolara, piše Huffington post.

>>
Policija joj oduzela 12.000 dolara napojnice

'Kada sam pogledala novac rekla sam 'O moj Bože, gospođo! Ja to ne mogu prihvatiti', a ona je rekla: 'Da prihvatit ćete', prisjetila se Bruce.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velikodušni gosti VIDEO Napojnica koju će pamtiti cijeli život... Slika nije dostupna Najgora napojnica ikad? Ostavila mu napojnicu od 200.000 dolara, a onda...

Njezin šef Geer Gooley je kazao da je zaradila svaki dolar. 'Ona ostaje do kasno, a dolazi rano. Kad je god zatrebam, ona je tu. Dakle, zaslužuje ovo više od bilo koga', kazao je. Bruce će napojnicu potrošiti na plaćanje nekih zaostalih računa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene