Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Latakiji

KIŠOM ŠRAPNELA NA NOVINARE Ruska ekipa pogođena protuoklopnom raketom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok svijet bruji o rušenju ruskog vojnog zrakoplova na sirijsko-turskoj granici, u južnom dijelu Latakije napadnuta su trojica ruskih novinara.

Trojica novinara RT-a zadobila su lakše tijelesne ozlijede nakon što je njihov konvoj zatražio sklonište u blizini tursko-sirijske granice, kod mjesta al-Dagmashliya u Latakiji. Području koje je pod kontrolom snaga predsjednika Bashara Al Assada.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Jedanaestero pritvorenih "Jeste li sigurni?" Rusija ne vjeruje da je za pokolj u Moskvi odgovorna Islamska država, prstom upiru na drugu stranu Ivica Mandić, vojni analitičar 133 ubijenih Vojni analitičar Ivica Mandić prokomentirao je teroristički napad u Rusiji: "Moskva je bila relativno lagan cilj"

Jedan je reporter zadobio teže ozlijede nakon što je projektil eksplodirao u blizini automobila u kojem su se nalazili članovi novinarskog tima RT-a.

PUTIN U IZVANREDNOM OBRAĆANJU MEDIJIMA 'Zabili su nam nož u leđa'

Jedan je reporter zadobio potres mozga dok su druga dvojica ranjeni komadićima šrapnela koji su im se zabili u leđa u na nekoliko područja u predjelu donjih ekstremiteta. Nalaze se na operaciji.

'Sva trojica su na sigurnom i pružena im je liječnička skrb', rekao je ministar vanjskih poslova Rusije.

Prema informacijama, konvoj je pogođen protuoklopnom raketom ispaljenom iz pobunjeničkog kontrolnog područja udaljenog od mjesta skrovišta oko 2,5 kilometara.

Kako je napad izgledao, pogledate u VIDEU.


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene