Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Napadnuta policijska postaja u Ateni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska postaja u Ateni napadnuta je rano jutros granatama i hicima iz automatskog oružja, u napadu je oštećeno nekoliko vozila, ali nitko nije ozlijeđen, izvijestile su vlasti.

Za napad se sumnjiči anarhističke skupine, koje su posljednjih tjedana izvele nekoliko napada na policiju. Balističari ispituju je li na policijsku postaju pucano iz oružja nedavno ukradenog straži ispred kuće predsjednika grčkog vrhovnog suda, za što su također osumnjičeni anarhisti.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

Prošlog tjedna anarhisti su napali tri policijske postaje - dvije u Ateni i jednu jednu u gradu Tesaloniki, na sjeveru Grčke.

U napadima za koje se sumnjiče anarhisti nedavno su zapaljeni i automobili veleposlanstava Cipra i i Urugvaja, te 15 kamera za nadzor prometa, a napadnuto je i nekoliko banaka.
Ni u jednom napadu nije bilo ozlijeđenih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene